Szolgáltatási területek

Lakások

A megfelelő higiéniai környezet elengedhetetlen a lakásunkban, azonban megnehezítheti az otthon töltött időt, ha járvány okozta fertőzés, vagy allergia üti fel a fejét a családunkban.

Az ózonos fertőtlenítés 99,9 %-os hatékonysággal pusztítja el a baktériumokat, vírusokat valamint célszerű, ha dohányfüstöt, vagy más kellemetlen szagot kívánunk eltüntetni a helyiségekből. Különösen javasolt légúti, vagy más megbetegedés, fertőzés vagy lábadozás esetén.

Az ózon erejével a lakásban és textilekben megtapadt poratkák is elpusztíthatók, így kitűnő megoldás az allergiával élőknek arra, hogy újra fellélegezhessenek az otthonukban.

Szállodák, Panziók, Egyéb szálláshelyek

Egy szálláshely megítélésének egyik döntő eleme a tisztaság és frissesség. A szállodák, panziók, magán és egyéb szálláshelyek üzemeltetőinek felelőssége, hogy időről-időre gondoskodjanak a helyiségek megfelelő higéniai állapotáról és szagtalanításáról, mellyel megóvhatják vendégeik egészségét, akik így szívesen ajánlják, vagy térnek vissza az adott szálláshelyre.

Fontos megemlíteni, hogy az ózonos fertőtlenítési eljárás rendkívüli gyorsaságának, és hatékonyságának köszönhetően, akár egy-egy távozó, és utána érkező vendég (forróváltás) közötti időintervallumban is biztonsággal alkalmazható. Ezáltal az azonnali “vészhelyzet” elhárítható, hiszen ilyenkor a gyorsaság rendkívül fontos tényező. Hisszük, hogy a rendszeres ózonos fertőtlenítés versenyelőnyt jelent, így bátran javasoljuk ezt az eljárást minden szállásadónak.

Edzőtermek

Az edzőtermekben, sportlétesítményekben, illetve ezek öltözőiben és mosdóiban nap mint nap rengeteg ember megfordul, így kiemelten fontos a megfelelő higiéniai környezet fenntartása.

Az ózonos fertőtlenítéssel lényegesen hozzájárulhatunk, hogy a sportolni érkező vendégek friss környezetben végezhessék tevékenységüket, valamint megóvhatjuk őket az esetleges fertőzésektől. Nem utolsó sorban, az eljárásnak köszönhetően az edzőtermekben és öltözőkben kialakuló kellemetlen szagok is megszüntethetők, melyet javasolt időközönként újra elvégezni.

Orvosi rendelők, kórházak

Az egészségügyi intézmények és dolgozóik, valamint az ott ellátott betegek fokozottan ki vannak téve a különböző mikroorganizmusok okozta egészségkárosító hatásoknak.

Az ózonos fertőtlenítési technika sok esetben hatékonyabb, mint a jelenleg alkalmazott vegyszeres műveletek, ráadásul környezetbarát, így az egészségre sincs semmilyen káros hatással. Tökéletes és javasolt megoldás a megfelelő higiénia környezet folyamatos fenntartásában, és az egészségügyi előírások betartása érdekében, főként a vírusos vagy fertőző betegek kezelése alatt és azt követően.

Újszülött érkezése, vagy friss műtéttel hazatérők

Egy újszülött érkezése mindig nagy előkészülettel, gondoskodással jár, hogy minden feltétel és körülmény adott legyen. Azonban a csecsemők immunrendszere még nem alakult ki, így bármilyen vírusos vagy bakteriális fertőzést könnyen elkaphatnak. Ahogy egy frissen műtött szervezete, immunrendszere is legyengült, így hazatérve ki van téve a nem steril környezet veszélyeinek. Az ózon fertőtlenítő hatása megnyugtató  sterilitást biztosít mindkét esetben.

Állatorvosi rendelők, kozmetikák

Az állatorvosi rendelőkben nem csupán a házi kedvencek, de a váróteremben gyülekezők egészsége érdekében is fontos, hogy a helyiségek makulátlanok legyenek és eleget tegyenek az egészségügyi követelményeknek. Az állatok számos baktériumot hordozhatnak, melyek elpusztítására fertőtlenítési eljárásunk gyors és hatékony megoldást jelent. A megfelelő higiénés környezet megteremtése érdekében kifejezetten ajánlott a rendszeres ózonos fertőtlenítés, mellyel szinte tökéletesen steril és üde környezetet biztosíthatunk a gazdik és kedvenceik számára.

Bölcsődék, Óvodák, Iskolák

Az oktatási intézményekben a magas létszámból fakadóan a gyermekek fokozottan ki vannak téve a különböző kórokozók káros hatásainak. Ezekben a létesítményekben könnyebben terjednek a járványok és fertőzések, így kiemelten fontos feladatunk a kitűnő higiéniai és friss környezet biztosítása, melyre az ózonos fertőtlenítés nyújthat megoldást.

Üzletek, és élelmiszerboltok

Az ózonos fertőtlenítési technológia számos előnyt jelent a különböző üzletek, élelmiszerboltok számára is. Fontos, hogy munkatársaink számára nem akadály a hosszú nyitvatartási idő, mivel a folyamat az adott helyiség méretétől függően jellemzően csak pár órát vesz igénybe, de adott esetben a nyitvatartási időn kívül, akár éjszaka is rendelkezésre állnak annak érdekében, hogy az üzletek egyetlen vásárlót se veszítsenek. A 100%-ban környezetbarát és vegyszermentes eljárásnak köszönhetően a külső hatásokra érzékeny árukészlet sem sérül, hiszen az ózonos fertőtlenítés semmilyen káros anyagot nem hagy maga után.

Vendéglátó egységek, üzemi konyhák

Az ózonos fertőtlenítést az élelmiszeriparban és vendéglátóiparban is régóta használják, mert a számos szigorú egészségügyi és higiéniai előírásnak eleget téve az ózon páratlan segítséget nyújt. Eljárásunk nagy előnye, hogy az ózongáz halmazállapotának köszönhetően a helyiségek, így az éttermek és konyhák minden pontjába eljut, miközben nincs károsító hatása az árukészletre. A fertőtlenítési folyamat vegyszermentes, és környezetbarát, így biztonsággal használható a vendéglátó egységek konyháiban is. A hosszú nyitvatartási idő nem okoz problémát munkatársaink számára, hiszen zárás után, jellemzően rövid idő alatt elvégezhető a kívánt fertőtlenítés.

Irodaházak és konferenciatermek

A konferenciatermek, irodák esetében is fontos tényező az idő, és a hatékonyság. Sok irodaház már a kora reggeli órákban megtelik ott dolgozókkal, akik akár késő estig is bent tartózkodnak munkahelyükön. A zavartalan működés, és az irodai munkavégzés zökkenőmentességének érdekében akár az aznapi utolsóként távozó és a másnapi első dolgozó érkezése közötti időszakban nagyon jelentős, hatékony fertőtlenítés érhető el. Javasolt az időközönkénti ózonos fertőtlenítés elvégzése annak érdekében, hogy friss levegőt, tiszta munkahelyet biztosítsunk a munkavállalók számára, amellyel segíthetjük őket a koncentrációban és zavartalan munkavégzésben.

Személy és áruszállítás

A személyszállítás sok felelősséggel jár, ebben a munkakörben elkerülhetetlen, hogy a nagy létszámú utasforgalom ne érintkezzen a berendezési eszközökkel, így ezek folyamatos fertőtlenítést igényelnek. Az ózon fertőtlenítő, szagtalanító ereje utánozhatatlan biztonságot nyújt mind az utasok, mind a sofőr számára, legyen az taxi, busz, hajó, lakókocsi, vagy gépjármű oktató, autó kölcsönző, árufuvarozó.